31.10.2018

Гранітний Пам'ятник для жінки, дівчини чи дівчинки

Ми зазвичай не замислюємося про це за життя. А ось, коли пройшов вже майже 1 рік після відходу з життя коханої мами або бабусі, то вже доводиться напружити свою силу волі і все-таки виділити час на роздум про сумний факт, що людини вже немає. Особливо це важко робити, якщо могильну плиту потрібно обрати дівчинці чи юній дівчині.

Який надгробок ставити? Де замовити? З якого матеріалу? Що написати на могильній стелі? Яке фото обрати для гравіювання? За скільки виготовлять пам'ятник? І список цих та інших питань може не давати вам спокою.

1-1.jpg

 

Тому в цій статті ми намагатимемося все розібрати по порядку.

Тож з чого почати?

 

Який пам'ятник замовити дорослій жінці: мамі, бабусі?


 

Для жінки підійде надійний і довговічний монумент із граніту або мармуру. Більш витончені візуально моделі з використанням 2-3 видів граніту або мармуру. Найчастіше вибирають моделі з плавними лініями обрамлення, прикрасами у вигляді квітів чи букетів. Для віруючих більше підійде гравіювання на звороті пам'ятника у вигляді ікони, свічки, зображення ангелів тощо.

Не секрет, що старість нікого не прикрашає, тому не обов'язково вибирати фото, яке було зроблено незадовго до смерті. Можна відібрати і ранні знімки для того, щоб потім зберігати образ жінки, коли вона була у розквіті сил. І не варто думати, що зображення має бути серйозним, Це ж не паспорт! Ніхто не забороняє вигравірувати обличчя з широкою посмішкою. Адже з часом обличчя забувається, і пам'ятник буде одним із небагатьох нагадувань про кохану людину.

Пам'ятник у вигляді книжки, гравірування з мікрофоном та нотами та багато іншого може підкреслити рід діяльності жінки за життя.

Подумайте, яку особливість хотіли б відобразити на її надгробку?

 

Як вибрати пам'ятник для молодої дівчини чи дівчинки?

1-2.jpg

Коли вмирає дитина, це ніби кинути сокиру в серце батьків. Це неможливо переварити, час тут не лікує і як потім жити не зовсім зрозуміло. Але, на жаль, ми можемо мало впливати на неминучі події. І тому кожен день бачимо розбитих горем батьків у нас у Гранітній майстерні ArgestStone, де разом з ними проходимо поетапно непростий шлях вибору пам'ятника їхній дівчинці, що пішла з життя.

1-3.jpg

Отже, що можемо порадити:

  1. Вибирайте ніжні кольори та дуже м'які форми для всього оформлення могили. Ніяких незграбних дизайнів і великовагових елементів. Тільки легкість, ніжність та м'якість. Для цього ідеально підійдуть світлі тони граніту та мармуру. Є чудові відтінки червоного, тілесного та інших приємних кольорів. З них можна скласти ідеальну композицію або вибрати готову модель пам'ятника з каталогу і просто визначитися з розмірами всього виробу.
  2. Для зовсім маленьких дівчаток можна встановлювати фігури білих янголят поруч зі стелою, вазу для квітів у такому ж тоні і посадити квіти, які цвітуть невеликими та ніжними квітами.
  3. Для батьків особливо важливо зберегти в пам'яті обличчя своєї дитини, і для цього ідеально може підійти нанесення обличчя методом, який називається “Фото на склі”. Візуально це виглядає як велика фотографія під шаром щільного водонепроникного скла. Воно не вицвітає завдяки унікальній технології нанесення, яка з'явилася зовсім недавно і вже з кожним роком набирає популярності.
  4. Гравірування у вигляді улюблених фраз дитини або вірш, який ви вивчали разом, може бути доречнішим, ніж епітафії взяті з Інтернету. Адже це будуть ваші слова та ваші спільні думки зображені на камені. Але якщо якісь слова їх стандартних епітафій вам припали до душі, можна їх теж вигравірувати на звороті пам'ятника. Адже це ваша дитина і ви можете висловити своє кохання в тому вигляді, в якому вважаєте за потрібне.

1-4.jpg

І пам'ятайте, пам'ятник ніколи не поверне вам улюблену маму, сестру, дочку, дружину, племінницю, але він допоможе зберегти в пам'яті ваші ті приємні моменти, які ви прожили разом.

І тільки заради цього варто замовити пам'ятник коханій жінці, скільки б їй років не було!

 


Повернення до списку