26.09.2020

Недорогі пам'ятники компанії Аргест Стоун у Харкові

Кожен з нас намагається дбати про близьких у міру своїх сил та можливостей. Після смерті ми прагнемо зберегти пам'ять, увічнити їхні імена. Зазвичай на могилах встановлюють пам'ятники. Можна вибрати варіанти монументів з преміум сегмента, але не всім вони по кишені. Можна купити гранітний пам'ятник недорого і при цьому гідно вшанувати покійного.

У Харкові не складно знайти чудові монументи за гарною вартістю. Майстерня Аргест Стоун створює пам'ятники на могилу недорого, але зі смаком. Наші фахівці знають, наскільки важливо пам'ятати про тих, хто пішов, надавати їм увагу.

Недорогий надгробок виглядає скромно, акуратно, але при цьому естетично привабливо, довговічно. Не варто думати, що ціна – показник якості. Є багато прикладів, як бюджетні вироби служать довгі роки. Так що купити найдешевший пам'ятник не означає образити, виявити неповагу.

Як правильно вибрати та придбати пам'ятники на могилу недорого

недорогой памятник в Харькове

Пам'ятники на могилу виготовляють із різних матеріалів. Затребуваним, а головне, доступним за вартістю є граніт. Це вулканічна порода, яка тверділа в надрах землі. Природний матеріал є ідеальним для якісних недорогих пам'ятників.

Фахівці компанії "Аргест Стоун" пропонують недорогі пам'ятники на могилу різноманітного формату. Вам представлено на вибір 6 варіантів моделей.

Крім того, за доступною ціною можна підібрати лампадки, вази, огорожі, янголят, столи та комфортні лавки, загалом все, що необхідно для благоустрою території поховання. Наші консультанти допоможуть з вибором, розкажуть, які елементи декору краще поєднуються, на що варто звернути увагу, підберуть зручний варіант оплати, уточнять терміни виготовлення.

Придбати пам'ятник недорого досить просто. Для цього не обов'язково приїжджати, шукати спеціалістів, витрачати свій час. Достатньо врахувати кілька важливих моментів та зробити замовлення на сайті. Дешеві пам'ятники виглядають привабливими. Вони показують, що близькі дбають про померлого, його не забули, а шанують, поважають.

Купити пам'ятники на могилу недорого, як правильно вибрати?

Харків рясніє безліччю пропозицій - купити пам'ятник недорого. Але чи можуть такі постаменти зберігати початковий вигляд тривалий час? Як дешеві пам'ятники залишаються довговічними?

Все залежить від виробника та грамотного вибору покупця. Найдешевші пам'ятники - не значить погано виконані. Можна вибрати скромний, аскетичний формат, який виглядатиме гідно, але підкреслить силу духу померлого, його характер. Щоб ціна надгробка була прийнятною, орієнтуйтеся на такі параметри:

  • Розмір – компактні моделі з мінімальною кількістю декоративних елементів завжди вигідніші з погляду цінової політики, особливо якщо матеріал – натуральний камінь;
  • Форма – стандартні недорогі пам'ятники, популярні, тому що їх швидше виготовити. Чим химерніший виріб, тим більше зусиль, уваги він до себе вимагає;
  • Тип матеріалу – зараз дешеві пам'ятники виготовляють із композиту, полімерів. Але якість, а головне – довговічність таких монументів під великим питанням. Найпрактичніші, зносостійкі, недорогі пам'ятники з граніту. Вони не вимагають особливого догляду, не вигорають, стійкі до різних погодних умов;
  • Декоративне оформлення – вишукане гравіювання, незвичайний дизайн, виглядають чудово. Але така робота копітка, вона займає багато часу, відповідно оплачується дорожче, ніж інші послуги. За необхідності скорочення бюджету можна придбати монумент у стилі мінімалізм.

Виробнича компанія Аргест Стоун створює недорогі пам'ятники, доступні за бюджетом, надійні, що мають необхідні властивості зносостійкості. Помітили, що у Харкові є безліч чудових постаментів? Вони виглядають скромно, але пристойно, мають особливу естетичну привабливість.

Дешеві пам'ятники у Харкові, на чому не варто економити

Недорогі пам'ятники, зазвичай, компактні, практичні, відрізняються, у хорошому сенсі, мінімалізмом. У яких моментах можна заощадити, що впливає на вартість, вже відомо. Але як купити пам'ятник на могилу недорого і не зробити помилки?

недорогие памятники в Харькове

Найкращим варіантом у всіх сенсах буде граніт. По відношенню до деяких матеріалів, він дорожчий. Але з погляду експлуатації, догляду, довговічності – оптимальний вибір. Можна придбати гранітні пам'ятники недорого, а головне позбавити себе багатьох клопотів.

Натуральний камінь потребує полірування. За рахунок обробки він стає глянцевим, набуває більш доглянутого вигляду, підкреслює красивий візерунок каменю. До того ж полірування покращує властивості матеріалу, захищає його від вологи, несприятливих факторів.

Отже, якщо пропонують пам'ятники на могилу недорого, уточнюйте, чи з усіх боків буде відполіровано постамент. Не заощаджуйте на цьому нюансі. Так ви збільшите термін експлуатації, усунете факт можливих дефектів з боку виробника. Також позбавитесь проблем з доглядом за постаментом.

Компанія Аргест Стоун у Харкові створює чудові надгробки, елементи для благоустрою могили. Ми знаємо, що вам потрібно! У нас можна замовити пам'ятник на могилу недорого, гідно подбати про пам'ять близьких.

Маючи скромний бюджет, досить просто придбати чудовий монумент. У нас можна купити гранітний пам'ятник недорого з урахуванням ваших побажань, фінансових можливостей. Щоб вам було зручно орієнтуватися, ми рекомендуємо вибрати на нашому сайті монумент, встановивши заздалегідь ціновий фільтр, у тому сегменті, який підходить.

Ми зробили все, щоб вам було максимально комфортно і зручно!


Повернення до списку