09.02.2022

Пам'ятник військовому

Професія військового пов'язана не тільки з повагою з боку оточуючих, але й з великим ризиком, особливо якщо йдеться про участь у військових діях.

Вшанувати військового, що пішов, і продовжити на довгі роки пам'ять про нього покликані пам'ятники з граніту. Граніт саме той камінь, який якнайкраще відображає стійкість сили духу військового, адже ця порода найміцніша у світі.

Пам'ятники для військовослужбовців

Надгробки, що встановлюються на могилах військовослужбовців, мають повною мірою розкривати всю любов людини до справи всього її життя. Найчастіше пам'ятники для військовослужбовців виконані в лаконічних та строгих формах, але можуть бути доповнені епітафіями, портретом покійного чи гравіюванням предметів, що тісно пов'язані з його професією.

Досить часто фахівці нашої майстерні стикаються з питанням: "Як вибрати пам'ятник військовому?". У нашому каталозі представлено кілька видів пам'яток на могилу військових, але за бажанням замовника ми можемо виготовити пам'ятник в індивідуальному дизайні.

памятник военному

Як вибрати пам'ятники на могилу військовим

Крок 1. Вибір форми стели. Першим етапом у виборі пам'ятника військовому стане вибір форми стели. Як правило, пам'ятники військовим мають строгу прямокутну форму, але можуть бути винятки. Наприклад, форма пам'ятника може нагадувати полум'я, бути округлою або мати форму щита і навіть вітрила. Спокійним, які мали за життя високі чини, також можна встановити пам'ятник-скульптуру або гарний меморіальний комплекс.

Крок 2. Підбір палітри кольорів. Коли форму майбутнього виробу визначено, необхідно вирішити питання оформлення пам'ятника та його колірної гамою.Основними кольорами для надгробних пам'ятників військовим, як правило, вважається чорний, сірий і червоний. Також дуже респектабельно виглядають пам'ятники, що поєднують у собі кілька кольорів: чорно-білий, чорний із червоним, чорним із сірим.

Крок 3. Визначення дизайну. Часто на пам'ятники для військовослужбовців наносять зображення або гравіювання військової техніки, зброю або символіку частини, де служив покійний. Також на пам'ятник може бути нанесений прапор та герб рідної країни військового, а також зображення його орденів та нагород. Також пам'ятник може мати гравіювання епітафії військовому. Найчастіше у вигляді епітафії виступає особистий девіз покійного або теплі слова про кохання та скорботу від рідних.

Надгробні пам'ятники військовим можуть бути представлені і у вигляді великих стел з обелісками, що містять імена кількох померлих.

Замовити надгробні пам'ятники військовим у Харкові

Якщо ви знаходитесь у пошуках відповідного пам'ятника для свого родича, товариша по службі або друга, які присвятили своє життя військовій справі та захисту Батьківщини, компанія Argest Stone пропонує вам свої послуги з виробництва, встановлення та оформлення пам'ятника на могилу. Ми маємо великий досвід у сфері виготовлення пам'ятних конструкцій як для поодиноких поховань військових, так і для братських могил.

Пам'ятники для військовослужбовців від нашої майстерні вирізняються високою якістю матеріалів та оформлення. У нашому каталозі ви також можете знайти різні елементи декору для могил (лавки, огорожі, вази, лампадки, столи) та варіанти лазерних гравіювання зображень, епітафій тощо.

памятники для военнослужащих

Чому варто замовити пам'ятники на могилу військовим у Argest Stone?

  • Ми виготовляємо пам'ятники з найкращих порід граніту: Габро, Маславський, Токівський, Лезниківський тощо;
  • Надаємо послуги професійної установки пам'ятників "під ключ";
  • Безкоштовно доставляємо вироби по Харкову;
  • При необхідності безкоштовно розмістимо готовий пам'ятник на нашому складі на строк до 6 місяців;
  • Пропонуємо широкий вибір моделей пам'ятників та варіантів їх оформлення;
  • Виготовляємо пам'ятники та інші елементи за найоптимальнішою ціною на ринку Харкова та Харківської області.

Щоб замовити пам'ятник військовому у нашій майстерні, ви можете звернутися до наших салонів у Харкові, передзвонити за телефонами, вказаними в контактах або залишити заявку у формі зворотного зв'язку. Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом і допоможе зробити вибір пам'ятника, а також відповість на всі питання.


Часті питання про пам'ятник військовому:

  • ➔ Як довго виготовляються надгробки військовим?

    Термін виготовлення пам'ятника залежить від дизайну, розміру та форми пам'ятного меморіалу, а також від завантаженості нашого виробництва. У середньому виробництво пам'ятника займає від 2 до 4 тижнів, але більш точні терміни зможе озвучити менеджер, при оформленні замовлення.

  • ➔ Яка вартість установки пам'ятника від вашої компанії?

    Вартість установки під ключ від Argest Stone варіюється в межах 25-30% від ціни пам'ятника.

  • ➔ Чи можна замовити пам'ятник у вашій майстерні з доставкою до іншого міста України?

    Так, замовлення по Україні ми надсилаємо за допомогою послуг компаній-перевізників.

  • ➔ Чи можна замовити виготовлення пам'ятника за індивідуальним ескізом?

    Ми надаємо послуги 3Д-моделювання пам'ятників. Для замовлення пам'ятника в індивідуальному дизайні, зверніться до нашого менеджера онлайн або за телефоном.


Повернення до списку