03.10.2020

Пам'ятники у вигляді книги харківської компанії Аргест Стоун

Вважається, що протягом усього нашого життя людина своїми вчинками пише твір, який розповідає хто вона така, що зробила доброго та поганого. Кожна життєва книга схожа на роман. Щоб наголосити на яскравості такого творіння людини, встановлюють пам'ятники у вигляді книги.

Такий тип постаментів є досить символічним, адже книга уособлює знання, мудрість. Але при цьому вона зберігає радість, любов, яскраві переживання, все те, що так важливо рідним людям. Фахівці виробничої компанії Аргест Стоун допоможуть вибрати з існуючої різноманітності пам'ятник "книгу", який краще за багато слів висловить ваші почуття.

Як зображується книга на пам'ятнику у Харкові?

памятник в виде книги

Асортимент таких постаментів є величезним. Хтось бажає купити розкриту книгу або цілу стопку. Інші надають перевагу надгробоку у вигляді книги, прикрашеної різним декором, наприклад, ангелом, хрестом, квітами. Причому монумент може бути розрахований на одного або кількох людей.

У Харкові втілено величезну кількість цікавих ідей. Але при цьому безмежна фантазія майстрів та замовників дозволяє створювати оригінальні вироби.

Рішень насправді безліч. Якщо пам'ятник "книга" зображений розкритим, тоді на одній частині можна відобразити коротку біографію, а на іншій показати яскравий епізод із життя покійного або зробити його фотографію.

Також пам'ятник "книжка" за вашим бажанням увічнить знаменитий вислів покійного, його улюблену цитату, фразу. Таким чином, ви відобразите характер померлого, розповісте про дивовижну особистість.

Виробник Аргест Стоун зробить пам'ятник "книга" на могилу таким, яким ви його бажаєте бачити. Монумент може показати частину біографії померлого, розповісти про його діяльність або підкреслити любов до певних творів.

Не думайте про вартість. Підберемо такий варіант, який впишеться до вашого бюджету. Ціна готового проекту доступна для кожного, у нас є вироби різного сегменту.

Пам'ятник з книгою не є нововведенням. Але завдяки нашим можливостям такий пам'ятник виділятиметься серед інших, підкреслюватиме статус, значущість покійного.

Різновиди надгробків у вигляді книги

Багато хто вважає, що пам'ятник із книгою підходить письменникам, науковим діячам, професорам, вчителям, бібліографам. Але це не так. Книга-пам'ятник багатогранна з погляду символічності. Такі постаменти встановлюють подружжю як уособлення їхнього спільного життя, вічної історії кохання.

Пам'ятники у вигляді книги часто вибирають віруючі. І тут постамент відображає святе писання. На кам'яні сторінки наносять молитви, відомі притчі, псалми, значні фрагменти для покійного.

Для тих, чиї близькі були пов'язані зі створенням музики, також встановлюють пам'ятник "книгу". Тільки постаменту намагаються надати вигляду нотного стану. Придбати цей виріб можна різного формату. Наприклад, ряд замовників бачать поруч із нотним зошитом музичні інструменти.

Рідні філософів часто бажають бачити композиції. Такий монумент виглядає як звичайний камінь, на якому лежить розкрита книга з оригінальною епітафією.

Багато людей, щоб показати всю насиченість, повноту життя померлих, також обирають пам'ятники у вигляді книги.Тільки в цьому випадку постамент має вигляд або однієї дуже товстої книги, або їх кілька, і вони розташовані послідовно або хаотично.

Як може виглядати пам'ятник "Книга"

Фахівці компанії Аргест Стоун у Харкові створюють різноманітні монументи, меморіальні комплекси із якісних натуральних матеріалів. Ми видобуваємо граніт із найбагатших родовищ України. Тому під ваш індивідуальний проект підберемо камінь необхідного розміру, кольору, текстури, що сподобалася, за кращою вартістю.

Наші майстри зроблять невеликий пам'ятник "книгу" або виготовлять габаритний постамент. Щодо конструкції, створюємо пам'ятники у вигляді книги або навіть цілої бібліотеки. Надгробок може бути у формі:

  • Відкритої, закритої книги, стоси журналів;
  • Давньоєгипетського папіруса;
  • Стели;
  • П'єдесталу з книгою;
  • Цілого меморіального комплексу.

Ми виготовляємо монументи у горизонтальному, вертикальному положенні, з гравіюванням, інкрустацією. У нас можна купити будь-який варіант, який ви знайдете в інтернеті чи придумаєте самостійно.

На що звернути увагу, коли вирішили купити пам'ятник у вигляді книги

У Харкові дуже багатий вибір надгробків. Але що істотно впливає на ціну? Насамперед матеріал. Найдорожчим є мармур. Краса каменю, можливість детального промальовування робить його дорогим.

Граніт більш доступний за ціною, має безліч позитивних характеристик і в більшості випадків коштує дешевше. Але є винятки. Чим чистіша гранітна порода, тим ціна буде вищою. У тому числі грає роль розмір видобутого каменю.

Також на вартість впливає специфіка оформлення фото померлого. Існують різні техніки нанесення зображення на пам'ятник. Вартість роботи залежить від складності виконання. У тому числі скільки символів необхідно вигравіювати на надгробку. Пам'ятник "книжка" передбачає наявність цитати, епітафії, можливо, короткої біографії померлого.

Але також книга на пам'ятнику може мати просто дати життя та кілька простих слів. Все залежить від замовника. Перш ніж купити, порадьтеся з менеджером, скористайтесь калькулятором вартості на сайті. Він врахує ваші побажання, видасть достовірний результат, який дозволить зрозуміти, яку суму можете розраховувати.

Харківський виробник Аргест Стоун зробить вам пам'ятник "книгу" з натуральних матеріалів. Наші спеціалісти допоможуть підібрати колір, конструкцію постаменту, оригінально оформлять епітафію, фотографію, декоративні елементи.

Ми використовуємо сучасні технології в галузі дизайну. Наші скульптори-художники зроблять індивідуальний проект, який наголосить на важливих сторінках історії близької людини в багатогранній книзі життя.


Повернення до списку