14.12.2020

Сниться небіжчик. Що робити, якщо Вам наснилася померла людина?

Якщо Вам сниться померла людина – не сумуйте, це дуже поширене явище. Сон про небіжчика бачив практично кожен житель нашої планети. Такі сновидіння трактуються різними релігіями, астрологами та психотерапевтами по-різному, проте, у них є багато спільних рис. Сьогодні ми підготували для Вас невелику статтю про те, чому нам сняться покійники, що робити, якщо наснився померлий родич, також розберемо детально навіщо ті чи інші родичі, що померли, приходять до нас уві сні.

Наснився покійник – що це означає?

Аналізуючи десятки різних сонників, можна зробити висновок, що покійники найчастіше сняться до проблем, бід, нещастя. Але це не означає, що ситуацію не можна виправити. По-перше, дуже важливо розуміти, небіжчик уві сні – Ваш родич чи малознайома людина? Як він поводиться? Про що просить? Можливо, він дає якісь поради чи застерігає від неприємностей. Обов'язково подумайте про кожну дрібницю, яку можете згадати зі свого сну, і лише потім робіть висновки.

снится покойник

Небіжчик – сонник

Якщо сниться покійник, найчастіше це означає Вашу глибоку тугу за певним родичем. Сомнологи стверджують, що померлі сняться зазвичай після їхнього раптового відходу з життя, коли у Вас були спільні плани і багато що ще не сказано один одному. Таким чином, душа родича намагається зв'язатися з Вами, щоб мати можливість спілкуватися хоча б уві сні.

Згідно з альтернативними джерелами, побачити уві сні померлих родичів – це знак, що незабаром настануть нелегкі часи. Вам доведеться серйозно попрацювати над новою справою, зустріти хворобу, втратити гроші чи друзів. Далі ми розповімо про сни, що найчастіше зустрічаються, про покійників.

Сонник про покійну бабусю

Сон про покійну бабусю, яка зустрілася Вам випадково означає будь-які перешкоди в особистому житті, на роботі чи навчанні. Якщо Вам наснилася покійна бабуся в хорошому настрої – це матеріальне благополуччя. Якщо сниться покійна бабуся, розбита горем, то Ви забули повернути комусь борг, зробити важливу справу.

Наснився покійний батько

Сонник про покійного батька тлумачить таке – незабаром на Вашому шляху зустрінуться проблеми, які Ви легко вирішите, якщо будете поводитися так, як навчав батько. Сонники про померлих батьків всі як один трактують цю думку, проте це актуально лише в тому випадку, якщо Ваші стосунки були добрими. Коли сниться покійний батько доньці, їй варто придивитися до своєї другої половини, чи не приховує її чоловік/хлопець від неї щось. Якщо Вам постійно сниться померлий батько – обов'язково сходіть до церкви, щоб пом'янути його пам'ять, поставте свічки за упокій, роздайте цукерки близьким, сходіть на цвинтар. Якщо Вам наснився померлий батько, який грає з Вами, як з дитиною – це до успіху на роботі та матеріального прибутку.

приснился покойник

Що робити, якщо сниться померла людина до 40 днів

Як відомо, перші 40 днів після смерті душа покійного все ще перебуває на землі. Якщо сниться покійник до 40 днів - це означає, що він хоче попрощатися з Вами, дати останню пораду, направити на правильний шлях. Важливо також, хто саме сниться: мати – Ви ведете поганий спосіб життя, батько – скоро на Вас чекають благородні вчинки, брат – Ваші друзі або близькі потребують Вашої допомоги.

Наснився покійник живим – до чого цей сон?

Небіжчики можуть приходити до нас уві сні довгі роки після своєї смерті. Те, що Ви не сприймаєте їх як покійних уві сні - цілком нормально, проте мало зрозуміло з біологічної точки зору. Найчастіше покійники сняться живими до 40-го дня після своєї смерті, а потім покидають наші сни. Такі сни зазвичай віщують хороші звістки, попереджають про важливість сім'ї та друзів у нашому житті.

Що робити, якщо сниться небіжчик?

Тепер Ви знаєте про багато нюансів тлумачення снів цієї категорії. Дуже важливо завжди мати терпіння, залишатися в здоровому глузді і бути спокійним. Не варто фанатично ставитися до кожного сну, щоб не зазнати серйозного стресу або навіть депресії. Якщо Вам наснився покійник живим і просить про конкретну дію – зробіть це, і результат не забариться.

Християнська релігія говорить про те, що покійники люблять, коли доглядають їхні могили: прибирають сміття, приносять квіти, запалюють свічки, своєчасно ремонтують і змінюють основні елементи могили. Існують реальні випадки, коли померлий родич уві сні просив написати кілька важливих слів на його надгробку, а після виконання прохання назавжди йде і не турбує людину уві сні.

Бачити уві сні померлих родичів цілком нормально, велике значення у цій ситуації має Ваша реакція. Бажаєте задобрити душу покійного родича? Зверніться до нашого консультанта у Харкові, і він обов'язково підбере для Вас все необхідне для облаштування могили.

Часті питання про сни з покійниками

  • ➔ Який сонник про померлого найправдивіший?

    Все залежить від того, ким був цей чоловік для Вас, а також від Вашої реакції на цей сон. Найбільш популярні сонники: Лоффа, Цвєткова, Езотеричний, Міллера, Фрейда, Хассе та інші.

  • ➔ До чого сниться труп незнайомця?

    Відповідно до більшості сонників, побачити труп незнайомця уві сні - до нещастя і бід, незалежно від того, чим Ви займаєтеся. Це може бути невдача у відносинах, на роботі, нові проблеми зі здоров'ям та інше.

  • ➔ Сняться тривалі бесіди з померлим родичем, що робити?

    Вважається, що слова та поради померлого уві сні – абсолютна істина. Прислухайтеся до них, виконайте прохання і швидше за все такі сни підуть.

  • ➔ Постійно сниться покійна мама, що це означає?

    Мама – найдорожча людина у нашому житті. Сон про покійну матір означає, що Вам самотньо, страшно, Ви потребуєте захисту та підтримки. Таким чином мама намагається допомогти Вам, і не важливо, скільки Вам років.

  • ➔ Де в Харкові купити різні елементи для облаштування могили?

    Купити будь-які елементи для облагородження могили родича у Харкові можна в одному з наших фізичних магазинів. Асортимент усіх товарів доступний у каталозі на головній сторінці сайту.


Повернення до списку