07.09.2020

Зворушливий пам'ятник сину



Історія життя одного юного борця за життя розпочалася 23 вересня 1988 року в Солт Лейк Сіті. Сімейство Робінсонів були в передчутті зустрічі з їх довгоочікуваним сином і готувалися стати батьками. Але в процесі пологів все пішло не за планом і малюк народився на світ із гострою гіпоксією мозку. Його стан був настільки тяжкий, що лікарі передбачали його смерть протягом найближчих часів.

Але Метью, так назвали пізніше дитину, виявився справжнім борцем. Незважаючи на те, що він практично втратив зір, був паралізований в області шиї та голови, зовсім слабко міг говорити, він зміг прожити цілих 11 років!

Ернест і Анеке оточили сина величезним коханням і турботою, що надавало йому сил чинити опір фізичним нездужанням. І всі, хто його знав, дивувалися величезній силі волі, укладеній в його юному тендітному тілі.

Після смерті батько замовив особливий надгробок для сина: це була статуя хлопчика, що встає з інвалідного крісла. Він ніби прощався із земними обмеженнями та перешкодами і прямував у небеса.

 

Надгробок Метью це найзворушливіший монумент з глибоким внутрішнім змістом.


Повернення до списку