RSS

31.10.2018 Як вибрати пам'ятник для чоловіка?
Придивлюєтесь пам'ятник на могилу чоловікові, щоб гідно увічнити його пам'ять? Тоді вам кілька рекомендацій: По-перше, визначтеся з майстернею, в якій ви замовлятимете пам'ятник чоловікові, братові чи батькові. Зверніть увагу, скільки років вона працює, яка у неї репутація і прочитайте відгуки про її роботу. Це дає попереднє уявлення про компанію, її підхід до роботи.

31.10.2018 Пам'ятник із граніту для молодого хлопця
Неймовірно важко змиритися і прийняти той факт, що йдуть із життя молоді та перспективні хлопці. Стільки надій покладали на них рідні та були готові підтримувати їх усіма силами. Іноді можна почути, що Бог забирає тих, кого любить. Але це складно зрозуміти близьким, які не зможуть більше потріпати шевелюру сина, посваритися за невимитий посуд або що пізно прийшов після гулянки. Вже порожня його кімната і ніхто так і не наважується прибрати його речі.

31.10.2018 iPhone підкорюють не лише ринок, а й цвинтар!
Жителі Уфи дуже здивувалися, прийшовши відвідати могили своїх родичів. Серед стандартних чорних монументів височив унікальний експонат у вигляді повної копії iPhone 6 на повний людський зріст.

31.10.2018 Як правильно вибрати надгробок
Коли настає час вибирати пам'ятник, не варто поспішати. Потрібно все ґрунтовно зважити та вибрати гранітну майстерню, яка спеціалізується на пам'ятниках вже давно. Тоді не доведеться переживати за кінцевий результат та якість установки. Найкращий варіант, якщо хтось порадить вам компанію, в якій вже робив замовлення і все було зроблено на "відмінно". Особливо важливо дивитися на якість гравіювання. Адже саме це зображення залишиться назавжди на монументі.

31.10.2018 Гранітний Пам'ятник для жінки, дівчини чи дівчинки
Ми зазвичай не замислюємося про це за життя. А ось, коли пройшов вже майже 1 рік після відходу з життя коханої мами або бабусі, то вже доводиться напружити свою силу волі і все-таки виділити час на роздум про сумний факт, що людини вже немає. Особливо це важко робити, якщо могильну плиту потрібно обрати дівчинці чи юній дівчині.