RSS

12.05.2021 Що потрібно робити, якщо потрібна ексгумація та перепоховання?
За православними звичаями, тіло померлої людини після її поховання не слід турбувати. Але як бути в тому випадку, коли виникає потреба в ексгумації померлого?

11.05.2021 Сонник: мертва дитина – як правильно тлумачити?
Що може бути гірше за сон з мертвою дитиною. Такі бачення не забуваються, надовго врізаючись у пам'ять навіть скептиків, які не звикли шукати в сновидіння якийсь прихований сенс. Що вже казати про тих, хто щиро вірить у символізм кожного сну. Що ж робити, якщо наснилася мертва дитина? Для початку слід прочитати сонник. Можливо, в ньому Ви знайдете розшифрування свого нічного бачення.

10.05.2021 Чи ставити пам'ятник ненародженим дітям?
Його життя зародилося, але він так і не пронизав повітря своїм плачем народження. Скільки таких дітей, які завмерли під час вагітності, задушені власною пуповиною, померли від недорозвиненості якихось органів, смертельно травмованих під час пологів тощо. А частина дітей так і не побачила світ тільки тому, що батьки не були готові ростити і піклуватися. Тож вирішили його вбити. Усередині мами. Просто лікар витяг його шматками своїми холодними залізними щипцями.

14.04.2021 Що не можна робити на цвинтарі - прикмети
Могила сприймається багатьма людьми по-різному. Пам'ятайте, це місце пам'яті і сюди приходять нечасто, але з бажанням згадати пам'ятні моменти, побути в тиші. Поведінка має бути відповідною. Недарма існують повір'я, що неправильна поведінка в такому місці може спричинити лихо. Як відбувається похорон на цвинтарі, чого не можна робити ми розповімо в статті.

10.03.2021 Організація похорону: традиції різних національностей
Організація похорону — остання можливість висловити свою любов до померлого та гідно провести його зі світу живих. Що потрібно робити, коли померла близька людина? Як організувати похорони?

03.03.2021 Правила поховання мусульман: 10 речей, які ви повинні знати
Ісламська віра має унікальний набір вірувань щодо смерті та вмирання. Це можна побачити в їхній практиці та ставленні до похорону.

08.02.2021 Що робити з речами померлого?
Через деякий час після похорону родичі починають замислюватися, що робити з одягом померлого. Варіантів не так вже й багато: викинути, віддати нужденним або продати, якщо речі покійника мають велику фінансову цінність.

03.02.2021 Чи можна носити речі померлого?
Кожна людина проходить через три найважливіші стадії на життєвому шляху: народження, саме життя та смерть. Звичайно, кожен прагне прожити якнайдовше, але ця обставина залежить не від нас. І в результаті людина вмирає і пам'ять про неї зберігають родичі та гранітний пам'ятник на цвинтарі.

16.12.2020 Як підготувати могилу до зими – корисні поради від спеціалістів ритуальних послуг
Фахівці майстерні «Argest Stone» у Харкові підготували кілька корисних рекомендацій щодо того, як захистити могилу від снігу, дощу, вітру та інших факторів у зимовий період.

15.12.2020 Фільми після смерті близької людини, які допоможуть Вам впоратися з втратою
Втрата близької людини – найбільше горе, яке може зустрітися по дорозі кожного з нас. Команда майстерні «Argest Stone» у Харкові підготувала невеликий список гідних фільмів про смерть, які допоможуть Вам впоратися із втратою.