10.09.2020

Красиві пам'ятники для чоловіків у Харкові

 

Граніт дає можливість втілити всю силу характеру, стійкість, мужність улюбленого сина, батька, чоловіка та дідуся. У вибраній композиції потрібно висловити весь спектр характеристик, особливостей особистості та характеру, які були за життя людини.

Що таке красивий пам'ятник? Поняття "краса" у кожного своє. Хоча є певний негласний список того, що робить пам'ятник для чоловіків привабливим.

 

Оформлення красивого гранітного пам'ятника для чоловіків:

  1. Найчастіше для чоловіка вибирають темні ґатунки граніту. Вони величні, міцні та дають можливість якісно нанести гравіювання та виконати виразне зображення. Залежно від глибини шліфування та полірування, ступінь дзеркального блиску відрізнятиметься.

  2. Моделі з інкрустацією замовляють для чоловіків та хлопців, чия робота була пов'язана з публічною діяльністю, шоу-бізнесом, творчих професій. Естетично вони виглядають привабливо і зараз стають все більш популярними.

  3. Якщо ви хочете виділити меморіальний комплекс на тлі інших могил, то варто звернути увагу на моделі "на повний зріст", де майстри Аргест Стоун зможуть якісно нанести портрет та повне фото. Метод нанесення зображення може відрізнятися: різьблені роботи, гравіювання та фото на склі. Це ефектно виглядає!

  4. Вже давно прийнято зображати захоплення, хобі, вид професійної діяльності та характерні атрибути роботи. Нанесення зображення автомобіля, молотка, скальпеля, парашута наочно показують чим займалася людина за життя.

  5. При створенні могильної композиції варто врахувати те, що пам'ятники для чоловіків мають суворіші форми. Зазвичай не використовують хитромудрі орнаменти, безліч кольорів і м'які лінії. Чоловічий стиль більш витриманий і суворий, ніж жіночий. А от пам'ятники молодим хлопцям у Харкові припускають більше можливостей креативу.

 

Де купити гарні пам'ятники молодим хлопцям у Харкові, Києві

 

На сайті гранітної майстерні Аргест Стоун представлений найповніший асортимент красивих пам'ятників для цвинтаря:

 

●      понад 600 варіантів із натурального каменю

●      зручна навігація, спеціальні фільтри

●      можливість швидкого оформлення замовлення

●      доставка в будь-яку точку України

●      власне виробництво

●      виготовлення + встановлення від 2 тижнів

●      можливість замовлення за індивідуальним ескізом


У каталозі зібрані найкращі вироби у співвідношенні "Ціна-якість" і це дає можливість купити надгробок за ціною виробника без додаткових націнок. Працюємо виключно з перевіреним гранітом, за детально вивіреною технологією з максимально високими вимогами до технічних показників. Саме тому всім клієнтам надаємо гарантію 10 років на всі гранітні пам'ятники.

Ціна гарного пам'ятника для чоловіків залежить від розміру обраної моделі, методу нанесення портрета, варіанта встановлення та віддаленості кладовища від Харкова. Вік тут не має значення. Вартість гарного пам'ятника для молодого хлопця та вартість пам'ятника для чоловіків однакова. У нас найкраща цінова політика у Місті! Завжди є чинні спецпропозиції та акції.

 

Телефонуйте прямо зараз і консультанти підкажуть, який варіант краще підійде під ваші вимоги.


Повернення до списку