31.10.2018

Як вибрати пам'ятник для чоловіка?

    

Придивлюєтесь пам'ятник на могилу чоловікові, щоб гідно увічнити його пам'ять? Тоді вам кілька рекомендацій:

По-перше, визначтеся з майстернею, в якій ви замовлятимете пам'ятник чоловікові, братові чи батькові. Зверніть увагу, скільки років вона працює, яка у неї репутація і прочитайте відгуки про її роботу. Це дає попереднє уявлення про компанію, її підхід до роботи.

Важливо розуміти, що якщо компанія представлена ​​у вигляді одного магазину, то, швидше за все, методи обробки та гравіювання будуть не дуже якісними. Адже маленький цех просто не зможе дозволити собі купити сучасне обладнання для обробки та нанесення точного зображення. А ось якщо в компанії кілька філій по місту та області працюють хоча б більше 5-10 років, то це означає масштабне виробництво, навчений і досвідчений персонал, набагато більші можливості у виборі пам'ятників та їх оформлення. І такі компанії можуть дозволити собі робити приємні знижки для лояльних покупців.

 

Особливості вибору пам'ятника для чоловічої могили


6-1.jpg


Надгробок для чоловіка.

Для своєї другої половинки завжди хочеться встановити найкращий і найкрасивіший пам'ятник. Модель можна підібрати під характер покійного. Якщо він був суворою, вольовою людиною, то можна це підкреслити чіткими геометричними лініями та елементами декору. Якщо був добродушним і м'яким за своєю натурою, то дозволяється дизайн із плавними лініями, додатковими заокругленнями в дизайні.

Розмір також має значення. Людині з великою душею, активній за життя більше підходить монументальний надгробок, ніж просто стандартна невелика могильна плита.

Надгробок для тата.

Як складалися ваші стосунки з вашим батьком? Можливо, у вас був прекрасний батько, з якого хотілося взяти приклад і вчитися. А можливо, за все життя ви так і не змогли знайти мирний спосіб для вашого спілкування. Але як би там не було, ця людина брала участь у зародженні вашого життя, працювала, щоб утримувати сім'ю і як могла, так і виховувала своїх дітей. Будь-який батько заслужив, щоб йому поставили пам'ятник.

Могильна стела для тата може бути досить строгих форм, підкреслюючи серйозність, відповідальність та любов, яку виявляв ваш батько. Але ніхто не забороняє встановлювати додаткові елементи у вигляді вази, ангелочка або декоративних кульок для прикраси місця поховання. Тут ви можете висловити свої теплі почуття до батька.


6-2.jpg

 

Надгробок для діда.

В каталозі ви зможете знайти великий вибір моделей плит для встановлення на могилу дідусеві. Найчастіше підбирають класичну форму з гравіюванням фото та кількома словами скорботи та кохання.

Хоча, якщо дідусь був дуже оригінальною і визначною людиною, то в такому разі родичі об'єднуються для замовлення пам'ятника за індивідуальним авторським дизайном або прикрашають основу пам'ятника додатковими елементами у вигляді гарної огорожі, лавочки та столика.

Також вдало можна підкреслити, чим дідусь захоплювався у житті: зобразити його з вудкою та у гумових чоботях; вигравірувати кермо авто та його обличчя в кепці; показати як він стоїть біля вулика бджіл; або зі скальпелем у руках. Можливо, один з елементів можна виконати з граніту і зробити частиною об'ємної композиції.


Вибираючи варіант пам'ятника для чоловіка, пам'ятайте, що є ще можливість нанесення портрета померлого за методикою “Фото на склі”, яке повністю передає форму, колірну гаму та об'ємність зображення. За такої методики фото не вицвітає і зберігає яскраві кольори довгі роки.


Повернення до списку