31.10.2018

Пам'ятник із граніту для молодого хлопця

Неймовірно важко змиритися і прийняти той факт, що йдуть із життя молоді та перспективні хлопці. Стільки надій покладали на них рідні та були готові підтримувати їх усіма силами.

Іноді можна почути, що Бог забирає тих, кого любить. Але це складно зрозуміти близьким, які не зможуть більше потріпати шевелюру сина, посваритися за невимитий посуд або що пізно прийшов після гулянки. Вже порожня його кімната і ніхто так і не наважується прибрати його речі.

Памятник из гранита для молодого парня

Особливо важко, якщо хлопець загинув, виконуючи свій службовий обов'язок чи захищаючи нас у АТО. Вічна пам'ять нашим захисникам, які так і не змогли виростити своїх дітей, але зупинили поступ страшної війни вглиб країни.

Як би неймовірно важко не було, все одно настане момент, коли доведеться вибирати оформлення могили. Є кілька негласних правил, на які варто звернути увагу.

Как подобрать надгробие для юноши?

Для оформлення місця поховання для хлопця найчастіше вибирають якісь особливі моделі пам'ятника. І це зрозуміло, що ще можуть зробити батьки для своєї дитини. Залишити світлу пам'ять та зберегти його образ у своїй пам'яті.

Як підібрати надгробок для юнака?

Пам'ятники для молодих юнаків можна вибрати з каталогу. В принципі він може бути як класичним, так і виготовленим за авторським дизайном.

Эпитафии на могилу для Парня

Це може бути як поєднання 2-3 видів каменю з підбором характерних елементів для декору та огорожі. З величезного вибору варіантів гравіювання можна зупинитися на тих, що підкреслять основні частини пам'ятника. Не рекомендується використання хитромудрих орнаментів, великої кількості кольорів. Дуже витончені елементи найчастіше наносять на жіночі пам'ятники. Головне, щоб оформлення надгробка для хлопця поєднувалося з характером, звичками покійного хлопця і підкреслювало його мужність.

Для стели підбирають найчастіше чорний граніт, як істинно чоловічий колір. Але є місце для реалізації дизайнерських ідей. Мармур також популярний, але варто враховувати, що він менш довговічний, ніж граніт. Хоча з належним доглядом та обробкою простоїть багато десятиліть.

Епітафії на могилу для хлопця

Важко підібрати ті небагато слів, які хочеться зафіксувати на камені. Буває родичі вже визначилися із розмірами та моделлю пам'ятника, але беруть додатковий час на обмірковування слів для гравіювання.

Как выбрать фото на памятник?

На чому зупинити свій вибір? Які є варіанти:

  1. Згадайте його “коронні фрази”. Якусь його особливість у мові. Це можливість вигравірувати слова, які були частиною його особистості. Таким чином, разом з портретом зможете зберегти в пам'яті всі яскраві моменти, які провели разом з ним.
  2. Коротка фраза втрати. Наприклад, це може бути "Ти так і не встиг пожити!"; "Спи спокійно, улюблений синочок" та ін.
  3. Ви можете взяти готові чотирьохрядкові вірші з Інтернету. Їх дуже багато і ви зможете підібрати більш підходяще для вираження ваших почуттів.

Зазвичай слова підбираються у двох варіантах: від імені того, хто замовляє пам'ятник і від самого померлого. У будь-якому випадку як словами, так і самим пам'ятником ви зможете висловити своє кохання і втрату.

Як вибрати фото на пам'ятник?

Не варто забувати, що до вибору фото варто поставитися дуже відповідально. Адже саме це зображення збережеться у пам'яті. Якщо хлопець незадовго до смерті хворів, потрапив в аварію, отримав важкі каліцтва, то не варто ставити фото саме в такому стані. Краще зупинитися на знімку, на якому він у найкращій формі. І нічого страшного, якщо він посміхатиметься у кадрі. І для цвинтаря немає табу на посмішки. Це ж не паспортний стіл. Тут можна зображення і на повний зріст, і до пояса або тільки обличчя.

Коли замовляють пам'ятник військовим чи службовцям у пожежній частині, МНС тощо, то найчастіше хлопця зображують у службовій формі. Іноді, щоб підкреслити чим він захоплювався, замовляють гравіювання гітари, барабанів, комп'ютера або футбольного м'яча.

Памятник из гранита для парня

Особливо просунуті в технології родичі просять зробити гравіювання QR коду для переходу на сторінку у Фейсбуці або Інстаграмі. Деякі навіть створюють окремий сайт, на якому збирають всю інформацію про покійного з альбомами фотографій, його улюблених пісень, фільмів та чату для спілкування його друзів. Але це поки що поширене найчастіше за кордоном, у нас обмежуються більш класичними варіантами.

Вам належить вибрати пам'ятник, і наші фахівці допоможуть продумати та грамотно підібрати кожен елемент як пам'ятника, так і оформлення. Щоб отримати в підсумку гідну прикрасу для місця поховання вашого улюбленого родича, який пішов з життя.


Повернення до списку