28.09.2020

Як вибрати пам'ятник у вигляді серця виробника Аргест Стоун

Перед кожною людиною часом виникає гостре питання, як висловити всю гаму почуттів, показати любов до близького, який покинув її. У такій ситуації найбільш правильним рішенням буде оформлення могили. Не просто упорядкування її, а встановлення відповідного монумента. Пропонуємо звернути увагу на пам'ятники із серцем.

Що у них особливого? Чому багато хто воліє купити саме такий варіант? На відміну від класичного постаменту, пам'ятник у формі серця виглядає більш об'ємно, більш наочно демонструє глибину почуттів. Пам'ятники на могилу у вигляді серця не мають обмежень за віком, статевою ознакою.

Причому ціна виробів варіюється – все залежить від матеріалів, специфіки виготовлення.

Як купити пам'ятник у вигляді серця у Харкові

памятник в виде сердца в Харькове

На фото виконані проекти наших спеціалістів. Але не думайте, що це всі варіанти пам'ятників «серце», які може запропонувати компанія Аргест Стоун. Ми виготовляємо індивідуальні проекти.

У нас ви купите те, що справді сподобалося. Можна скористатися ідеєю, показаною на фотографіях або замовити ексклюзивний пам'ятник у вигляді серця.

У Харкові безліч пропозицій, а виробнича компанія з виготовлення пам'ятників та меморіальних комплексів Аргест Стоун розробила особливий підхід до кожного клієнта без обмежень з погляду фінансового питання.

Ви самі вирішуєте, яка сума необхідна з урахуванням послуг, що надаються. На сайті встановлено зручний калькулятор для розрахунку вартості проекту. Він покаже бюджет, необхідний для установки пам'ятників у вигляді серця.

Коли ви робите вибір, звертайте увагу на специфіку роботи. Пам'ятники "Серце" відносяться до категорії нетипових фігурних виробів. Знаючи можливості мешканців Харкова, можна на замовлення зробити практично все, що душа забажає. Тому пам'ятник у формі серця створюють:

  • У класичному форматі із декоративними елементами;
  • З граніту, мармуру;
  • За допомогою фрезерної обробки чи вручну;
  • В італійському, європейському стилі;
  • З додаванням інкрустації;
  • Одинарними, на двох;
  • Меморіальним комплексом.

Пам'ятники у вигляді серця будуть такими, як ви забажаєте. Завдання виробника Аргест Стоун реалізувати оригінальний образ, донести до покійного ваше послання.

Особливості пам'ятника у вигляді серця на двох

У Харкові часто оформлюють могилу, розраховану на кількох людей. Як правило, пам'ятник у вигляді серця на двох виглядає по-різному. Це можуть бути два серця, об'єднані в одній композиції або одне розділене надвоє.

Пам'ятники у вигляді серця додатково прикрашають декором: хрестами, ангелами, квітами. Збираєтеся купити такий варіант? Не думайте, що ціна буде позахмарною. У нас є безліч моделей за доступною вартістю.

Все залежить від критеріїв, за якими покупець підбирає пам'ятник у вигляді серця на двох. Роблячи вибір, пам'ятайте:

  1. Орієнтуватися необхідно на характер, смак покійних;
  2. Пам'ятники "серце" виготовляються переважно з граніту. Матеріал відрізняється підвищеною міцністю, має високі експлуатаційні характеристики;
  3. Крім монументів продумайте відразу, як облагородити всю ділянку. У нашій компанії є низка послуг, що дозволяють утримувати могилки у доглянутому стані;
  4. На таку модель потрібно вибирати особливу фотографію. Найкраще підбирати зображення, де людина виглядає закоханою, її очі іскряться радістю;
  5. Продумайте гарну епітафію. Озвучте свої почуття, передайте слова кохання тому, хто забрав із собою частинку вашої душі.

Пам'ятники у вигляді серця не є нововведенням, але останнім часом вони особливо затребувані. Справа в тому, що це універсальний символ. Він виражає любов до покійного, показує, наскільки міцні почуття пов'язували померлих.

На що варто звернути увагу, купуючи пам'ятник у формі серця

памятники сердце в Харькове

Компанія виробник "Аргест Стоун" у Харкові пропонує безліч постаментів від бюджетних до преміум сегменту. Який із них вибрати, вирішуєте ви. Пам'ятники з граніту у вигляді серця більш доступні за вартістю. Мармур, звичайно, вважається благородним матеріалом, але його ціна для багатьох непідйомна. Тому пам'ятники із серцем найчастіше роблять гранітним.

Кожна натуральна сировина має свої переваги. Мармур дуже красивий, податливий для обробки, що дозволяє створювати вишукані роботи з дрібними, точними деталями. Пам'ятник у формі серця буде чудовим. Але при цьому мармурові скульптури досить тендітні, не люблять перепадів температур, вимагають більш дбайливого, частого догляду.

З урахуванням кліматичних особливостей України краще замовляти пам'ятник у вигляді серця з граніту. Такий матеріал щільний, практичний, йому не страшні опади, кліматичні зміни, його легко шліфувати, полірувати, доглядати його.

Виробнича компанія Аргест Стоун пропонує купити монумент, меморіальний комплекс за доступною вартістю. Ми допоможемо одягнути у форму ваші почуття, показати щире кохання, повагу. Ваше послання буде зрозумілим, а головне, його почують близькі.


Повернення до списку