08.10.2019

Найкумедніші пам'ятники планети

В даний час, здійснюючи туристичні поїздки європейськими містами нашу увагу можуть привернути різні пам'ятки у вигляді пам'ятників і скульптур, що вражають своєю неординарністю.
Різновиди світових неординарних пам'ятників.


1. Пам'ятник в Амстердамі, що має назву не пили гілку, на якій сидиш, викликає у туриста величезне здивування. Аналог цього виду мистецтв можна знайти і в Росії у місті Якутськ.

забавный памятник 1

забавный памятник 2

2. Брюссельська старенька, яка рахувала свої заощадження, а також поліцейський зі злодієм, який спіймав його, змусять вас посміхнутися.

забавный памятник 4

забавный памятник 3

3. Вашингтонський пам'ятник черги буде оригінальним способом влаштувати фотосесію з друзями.

забавный памятник 5

4. Також є види та пам'ятники з елементами фантастики. Прикладом можуть бути Лос-Анджелеські та паризькі пам'ятники, коли люди проходять крізь стіни.

забавный памятник 6

забавный памятник 7

5. Пам'ятник Нью-Мексиканської жінки сприяє відпочинку для туристів.

забавный памятник 8

6. Любов до музики у Голландії дуже сильна. Це символізує пам'ятник скрипаля, який пробився через підлогу, щоб люди змогли почути його чудову гру.

забавный памятник 9

7. Є світові пам'ятники, присвячені простим трудягам, а саме слюсарям-сантехнікам. Такі пам'ятники представлені в Україні, Росії та Братиславі. Різновиди неординарних пам'яток Росії.

забавный памятник 10

забавный памятник 11

8. Петербурзький пам'ятник чавунному коту, московська культура мами качки та каченят служить свідченням величезної любові російського народу до тварин.

забавный памятник 12

забавный памятник 13

ин.

забавный памятник 14


Повернення до списку