27.10.2020

Зима - найвигідніший час для придбання пам'ятників

Найвигідніший час для придбання пам'ятників – саме зима. Період встановлення пам'ятників ставить паузу до закінчення холодів через неготовність грунту до проведення монтажних робіт. Зважаючи на кліматичні особливості нашого регіону, ми входимо у міжсезоння і в цьому періоді розпродуємо пам'ятники модельного ряду 2019-2020 року. Компанія-виробник гранітних пам'ятників Аргест Стоун дає можливість усім охочим придбати пам'ятник зі знижкою від 5% до 30%. Крім того, ми пропонуємо безкоштовне зберігання пам'ятника до моменту встановлення. Ми розуміємо, що економічні витрати на оформлення могил можуть перевищити Ваші очікування, тому пропонуємо Вам придбати гранітні монументи саме у міжсезоння, коли ціна на них нижча, а також хочемо зробити кілька приємних бонусів.

Зимнее предложение по продаже памятников в Харькове

Зимова пропозиція від Аргест Стоун

Взимку 2020-2021 року ми надаємо вигідні умови купівлі та встановлення гранітних пам'ятників.

Що ми пропонуємо?

  • Індивідуальний дизайн пам'ятника на Ваші вимоги. До весни у нас буде багато часу, щоб ретельно розробити макет пам'ятника і врахувати всі нюанси;
  • Знижки від 5 до 30% на моделі 2019 року;
  • Безкоштовне зберігання протягом періоду холодів;
  • Спеціальна пропозиція для пенсіонерів – безкоштовне нанесення гравіювання на пам'ятник;
  • Ціна на встановлення пам'ятника становить 20-30% від його вартості.

Чому варто вибрати гранітний пам'ятник?

Незважаючи на те, що граніт не є дешевим матеріалом, він залишається найпопулярнішим каменем виготовлення пам'ятників. Чому?

  1. Майже не поглинає воду;
  2. Стійкий до перепаду температур;
  3. Дозволяє створити пам'ятник будь-якої форми;
  4. Витримує важкі погодні умови (вітер, дощ та інші);
  5. За гранітом легко доглядати;
  6. Ціна нижче, ніж у мармуру або іншого дорогих каменів.

Наші переваги

Компанія-виробник Аргест Стоун з глибокою повагою ставиться до кожного клієнта, тому ми намагаємось забезпечити максимально лояльні умови та доступні ціни на всі вироби.

Аргест Стоун це:

  • Багаторічний досвід роботи у сфері ритуальних послуг;
  • Великий модельний ряд гранітних пам'ятників на вибір;
  • Можливість створення пам'ятника за індивідуальними параметрами;
  • Швидке виготовлення та встановлення;
  • Можливість оформити замовлення онлайн;
  • Доставка по всій території України.

Як користуватися спецпропозицією?

Якщо вам потрібен гранітний пам'ятник у Харкові, щоб вшанувати пам'ять про своїх рідних, близьких або друзів, зверніться до компанії Аргест Стоун та скористайтесь акційною пропозицією від нашої компанії цієї зими.

Зв'язатися з нами можна в онлайн-чаті на сайті, за телефоном +38 (098) 622 32 23, +38 (066) 768 13 23 або електронною поштою. Бажаєте оглянути вироби наживо чи поставити додаткові питання консультанту? Чекаємо на вас у Харкові та Харківській області у наших торгових залах, адреси яких можете знайти у розділі «Контакти».

Крім того, ми пропонуємо всі необхідні елементи для оформлення могил: паркани, лавки, столи, квітники, бетонні майданчики. Якщо Вам необхідний догляд за похованням – також можете звернутися до нас за допомогою.


Повернення до списку