RSS

08.10.2019 Топ-10 Збірник найпотворніших пам'ятників
Пам'ятники стали повсюдним явищем. Десь вони служать втіленням ідеалів високого мистецтва, а десь приводом для дотепних жартів туристів з усього світу. Бажання прикрасити місто пам'ятним знаком, який символізував би щось особливе, іноді приводить нехитрих архітекторів до досить дивних концептуальних ідей. Туристичний екскурс пам'ятниками стає забавною та веселою пригодою, завдяки бажанню авторів виявити свою творчу індивідуальність. У топ найхимерніших пам'ятників за версією CNN увійшло 10 пам'ятників. Заключне місце десятки займає пам'ятник, присвячений соціальним мережам. На ньому зображені всім відомі мавпи, кожна з яких сидить або із заплющеними очима, або вухами, або ротом.

08.10.2019 Топ 10. Найнезвичайніші пам'ятники планети
У світі існує велика кількість пам'ятників: як широко відомих, так і менш популярних; як тих, що вражають нашу уяву своєю монументальністю, так і мініатюрних; як древніх, так і сучасних; як класичних, так і авангардистських. Серед них є й такі незвичайні твори, забути які неможливо. Наприкінці 20 століття у світ прийшла мода на пам'ятники дивні, дивовижні та кумедні. З того часу в різних кінцях Землі стали з'являтися незвичайні пам'ятники, дуже відмінні від класичних споруд та скульптур.

08.10.2019 Смерть близької людини. Як пережити?
Усі ми смертні. Відхід із цього світу, як Дамоклов меч висить над кожним із нас. І як складно усвідомити швидкоплинність свого життя, тим більше пережити догляд близьких і улюблених людей. Найважче завжди тим, хто залишається.

08.10.2019 Сляби із натурального каменю: що це?
Зазвичай вони використовуються в будівництві, наприклад, для створення сходів, меморіальних конструкцій, малих архітектурних форм, а також в інтер'єрі приміщень як стільниці, мийки, каміни. Відмінною особливістю використання слябів у таких випадках стає отримання ідеально гладкої поверхні без швів та стиків.

08.10.2019 Найкумедніші пам'ятники планети
В даний час, здійснюючи туристичні поїздки європейськими містами нашу увагу можуть привернути різні пам'ятки у вигляді пам'ятників і скульптур, що вражають своєю неординарністю.

08.10.2019 Найколоритніші пам'ятники планети
Кожне місто світу неодмінно прагне мати пам'ятник. І краще, щоб цей пам'ятник був не великим, а дуже великим. Просто монументом. Щоб розміри вражали пишнотою та надавали велич місцевості та місту, та залучали туристичний потік. Часто пам'ятники бувають присвячені політичним діячам, містичним та міфічним особистостям, божественним сюжетам.

08.10.2019 Путівник пам'ятниками Харкова
Харків може здатися на перший погляд сірим та промисловим містом. Мало хто знає, що це була перша столиця України, і лише жителі міста звикли хвалитися колишнім статусом міста. Харків унікальне місто, його унікальність полягає в тому, що воно поєднує в собі сірі вулиці, які говорять про радянське минуле міста та водночас дарує новизну нашого часу. Унікальністю він приваблює і туристів та мешканців міста. Тут багато місць, які необхідно відвідати на вихідних, приїхавши до Харкова, не можна сидіти на місці та не подивитися усі його краси.

08.10.2019 Подорож цвинтарями: як виглядають найкрасивіші надгробні пам'ятники столиці
Цвинтарі – це місця зі своєю атмосферою та історією. Когось вони приваблюють своїм містицизмом, когось відштовхують похмурістю та відчуттям близькості смерті. Люди нерідко приходять на цвинтарі у пошуках гострих відчуттів, але мало хто розглядає такі місця як обителі мистецтва. А дарма!

08.10.2019 Пам'ятники нашим улюбленам тваринам
Людська натура така, що людині завжди потрібна компанія — той, хто завжди буде поруч, кому треба приділяти увагу. Одні сім'ї заводять дітлахів, інші — домашніх улюбленців. Багато хто поєднує одне з одним. Кішки, собаки, різні рептилії, птахи - всі вони цілком повноправні та улюблені члени людської сім'ї. Вихованці мають свої власні місця, де можуть спати, їсти, грати. Вони також мають право «голосу».

08.10.2019 Пам'ятники Харкова
Екскурсія Харковом, тільки наша увага буде звернена на пам'ятники. Чому? А чому б і ні, адже і по пам'ятниках можна багато сказати і про місто та його мешканців. Подивимося?